BLUNT CUT

Aan het einde van 2016 zagen we de LOB (lange bob lijn) de trend worden. Maar nu neemt de BLUNT CUT het stokje over. Blunt cut betekend het bot afknippen van je haar.

Perfect dunner haar

Op deze manier ontstaan er speelse punten omdat het haar zijn dikte behoudt. Ik zelf ben erg enthousiast over deze trend vooral voor de dames met wat dunner haar.

ROSE GOLD BLOND

Van de grijs/blonde trend gaan we in 2017 over naar de rose gold trend. Het is een zachte rose spoeling welke over wit geblondeerd haar gaat.

The PONY is back

Ook komt de pony dit jaar weer helemaal terug. En het liefst extra kort of kort. Maar een sexy pony net over de wenkbrauw mag natuurlijk ook. Welke zou jij kiezen, de korte zo als op de foto hier boven of op save voor de langere versie?

UNDERLIGHT

Ook de nieuwe kleurtechniek van de underlight’s zie je steeds meer in het straat beeld terug. De vele regenboog kleuren kennen we al een tijdje maar met deze techniek kun je ook juist  mooie Ton sur Ton kleuren gebruiken.

Verrassingseffect

Door alleen de onderkant in verschillende tinten te kleuren, valt het minder op als je het los draagt. Maar wat wel weer voor een leuk speels verrassingseffect zorgt als je het haar opsteekt.

GO BIGG

Qua styling mogen we dit jaar weer de krultangen en wafelijzers uit de kast halen. Hoe meer volume hoe beter is het motto voor 2017.

De vlecht blijft

Ook de vele vlechttechnieken verdwijnen nog niet uit het straatbeeld. De losse, nonchalante vlechten zijn daarom heel mooi te combineren in lang haar om toch volume houdbaarheid te geven.

UNDERCUT-LANGE LOOK

We vergeten dit jaar ook de heren niet. Al zullen er in eens geen drastische veranderingen plaats vinden. Wel gaan we zien dat de korte tondeuse kapsels meer naar de achtergrond gaan verdwijnen.

NEUTRALE LOOK

Ook voor de heren is VOLUME het toverwoord. Wat vooral in de styling een verschil zal gaan maken. De vette, zware gel’s gaan plaats maken voor de zacht waxen en gel sprays. Hier mee krijg je de neutrale, niet te gestyled uitstraling terug.