Kapsalon Koot uit Grou heeft bij de Verkiezing van de “Leukste Kapsalon van de gemeente Leeuwarden” de eerste plaats gehaald. Daarnaast heeft de kapsalon de Gold Award gekregen. Op maandag 27 juni 2016 kreeg Cindy Koot, eigenaar, beide Awards uitgereikt uit handen van Dirk Zeelenberg , bekend als David van Divorce.

Kapsalon Koot heeft de verkiezing Leukste Kapsalon van de gemeente Leeuwarden gewonnen met de hoogste klantwaardering van deze Gemeente. Daarnaast krijgt Kapsalon Koot de Gold Award voor het hoogste waarderingscijfer. Alle klanten die deze maand komen knippen maken kans op een dag Wellness bij Thermen Bussloo.

Op Maandag 27 juni 2016 werd in het Prachtige Corpus Museum in Oegstgeest een grote Gala Avond gehouden waar de gehele kappersbranche was vertegenwoordigd door de Winnaars. De Award voor “Leukste kapsalon van de Gemeente Leeuwarden” werd aan Eigenaresse Cindy Koot uitgereikt uit handen van Dirk Zeelenberg (Bekent van o.a. Divorce)

Op 1 augustus 2015 opende Kapsalon Koot, aan de Drachtsterweg 6 in Grou, haar deuren. Met ruim 15 jaar ervaring creëert Eigenaresse Cindy Koot in een gezellige sfeer het kapsel dat u graag wenst. Ongeacht welk haar type u heeft, met het juiste advies, passende kleur en producten van Matrix creëert Kapsalon Koot en u samen uw perfecte kapsel.

“Knippen in een gezellige en ontspannen sfeer is het motto van Kapsalon Koot in Grou”