Dames & heren kapsalon

Kapsalon Koot is een deskundige dames-, heren- en kinder kapsalon. Iedereen kan er terecht voor wassen, föhnen, knippen, kleuren, permanent, opsteken en vlechten. Ook is Cindy gespecialiseerd in bruidskapsels.

Cindy zal altijd haar uiterste best doen om u tevreden en met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Door middel van bijscholing is ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Waardoor u er altijd modieus bij loopt.

Matrix is het professionele kappers merk waar Kapsalon Koot mee werkt.  Hier onder ziet u meer informatie over het merk.

Matrix

Na mijn jarenlange ervaring en gebruik van diverse merken is de keuze voor Kapsalon Koot gevallen op Matrix. De producten van Matrix kenmerken zich door hun eenvoud, effectiviteit en toegankelijkheid, zowel in gebruik als qua prijs. Innovatie, duurzaamheid en resultaat zijn zeer belangrijk bij de ontwikkeling van de producten en met het hoofdkantoor in het energieke New York City is Matrix nog altijd een trendsetter binnen de kappersbranche.